top of page

Bác sỹ Đông y

Cơ sở:

FIS Ba Đình

​Thời gian:

29 thg 11, 2023

👨‍⚕️👩‍⚕️Trong sự trải nghiệm của các con, hình ảnh bác sĩ gắn liền với kim tiêm, nhiệt kế và những viên thuốc đắng,....nhưng hôm nay, các bạn nhỏ đã được biết đến một hình ảnh bác sĩ khác đó là bác sĩ Đông y với những thang thuốc từ thiên nhiên như kì tử, táo đỏ, thục địa,...
📝Các cô giáo giới thiệu những công việc của 1 bác sĩ Đông y và các con được hóa thân thành các lương y chẩn đoán bệnh, bấm huyệt, xoa bóp, châm cứu, bắt mạch, bốc thuốc, phục hồi cho các bệnh nhân.
👉Hoạt động này đã mang lại những trải nghiệm và khám phá thú vị, kích thích sự tò mò của các con, từ đó góp phần ươm mầm những ước mơ của các bạn nhỏ sau này.
Mời bố mẹ cùng đến với "Y Đường FIS Ba Đình" nhé!
----------
DOCTOR OF ORIENTAL MEDICINE
👨‍⚕️🧑‍⚕️👩‍⚕️ In the experience of the children, the image of a doctor is often associated with syringes, thermometers, and bitter pills,... but today, the little ones have been introduced to another image of a doctor, the Eastern Medicine Doctor, with herbal remedies such as Goji berries, Jujubes, Radix Rehmanniae,…
📝 The teachers introduced the roles of an Eastern Medicine Doctor, and the children transformed into medical practitioners diagnosing illnesses, performing acupuncture, massage, cupping, taking pulses, prescribing herbal medicine, and restoring health for patients.
👉 This activity has provided interesting experiences and discoveries, stimulating the curiosity of the children and contributing to nurturing their dreams for the future.
Parents, let’s visit FIS Ba Dinh's Oriental Medicine clinic!

bottom of page